Video Poker

Aces & Faces

Aces of Faces is een bekende videopoker gokkast die door veel mensen wordt gespeeld. Bij deze versie moet u minimaal twee boeren hebben om te kunnen winnen. De hoofdprijs krijgt u bij een royal street flush. Als u deze combinatie bij elkaar heeft verdiend u er 4000 credits mee.

Speel nu Aces & Faces

Deuces Wild

Deuces Wild is een videopoker slot waarbij nu het getal twee staat voor een wild symbool wat zoveel wil zeggen dat de twee een iedere andere kaart kan vervangen. De twee is in Deuces Wild de joker waarmee u meer kans heeft de winnende combinaties bij elkaar te krijgen

Speel nu Deuces Wild

Texas Holdem

Texas Holdem van Amsterdams casino is een zeer leuke versie van dit bekende en zeer populaire pokerspel. Deze uitvoering is iets anders als de normale videopoker slots maar toch zeker de moeite waard om u hier aan te bieden.

Speel nu Texas Holdem

Jacks or Better2

De pokergokkast Jacks or Better is zonder twijfel de meest favoriete video poker variant ter wereld. Dit komt vooral doordat je met een paar boeren in de hand al wint. Maar, dat is nog niet alles, want zoals de naam al aangeeft, Boeren of hoger, heb je prijs vanaf 1 paar boeren of hoger. Hierdoor kun je vaak mooie winnende combinaties maken. Ga dus ook voor de winst en speel Jacks or Better.

Speel nu Jacks or Better2