Gokkasten

Als u de leukste gokkasten wilt spelen online dan zit u bij het GeluksCasino goed. De gokkasten zijn uitvoerig uitgetest op de kwaliteit en gebruikersgemak. De gokkasten zijn in het Nederlandstalig weergegeven waardoor u altijd kunt genieten in uw eigen moedertaal. Bekende gokkasten zijn Fruitluck, Tanzoo en de gokkasten met een hogere inzet van Powerlounge. Doordat deze aanbieders een licentie hebben verkregen om online gokkasten aan te bieden bent u altijd verzekerd van een veilige speelomgeving.

Gratis gokkasten

Alle online gokkasten kunnen gratis uitgetest worden waardoor u zelf eerst een gratis gokkast kan uitproberen voordat u geld gaat storten. De fun credits die u ontvangt is afhankelijk van de gokkasten die u speelt. Bij de powerlounge krijgt u meer gratis speelmunten doordat er ook met hogere inzetten op gespeeld kan worden. Zo kunt u precies zien hoe u de gokkast had gespeeld wanneer u voor echt geld had gespeeld. De fun-mode zal dezelfde uitbetalingspercentage hebben als het spelen voor geld.

Gokkast betalingsmogelijkheden

Op gokkasten kunt u op verschillende manieren betalen. Bij het spelen op Fruitkings gokkasten kunt u bijvoorbeeld ook via uw mobiele telefoon betalen. Zo kunt u gemakkelijk naar het 0909 nummer bellen die wordt weergegeven wanneer u klikt op spelen voor echt geld. U krijgt dan een unieke code die u moet invoeren waardoor de credits op uw gokkast saldo worden toegevoegd. Verdere populaire betalingsmogelijkheden zijn iDEAL (betalen via eigen bank), paysafecards (te kopen bij benzinepompen en sigarenhandels) of online wallets zoals Neteller. Als u een spelersaccount hebt aangemaakt kunt u stoppen wanneer u zelf wilt en de credits zullen bewaard blijven op uw eigen account. U kunt zo terecht op de online gokkasten wanneer u maar wilt en waar u maar wilt.

Fruitluck gokkasten

De Fruitluck gokkasten staan ook wel bekend als de populaire fruitautomaten die zowel offline als online gespeeld kunnen worden. Heeft u zelf al weleens een fruitautomaat zoals de Hellraiser, Double Sixteen of Topspinner gespeeld in een kroeg? Profiteer dan nu van de mogelijkheid dat u hem online ook kan spelen gratis of voor echt geld. Het betalen gaat gemakkelijk via de mobiele telefoon, iDeal of overige mogelijkheden zoals Neteller en Paysafecards. U kunt er ook voor kiezen om ongelimiteerd gratis te spelen op deze gokkasten!

Tanzoo gokkasten

De Tanzoo gokkasten zijn de meest bekendste onder de online gokkasten. Velen liefhebbers van gokkasten of fruitautomaten komen bij Tanzoo spelen. Alle gokkasten van Tanzoo komen met fruitsymbolen en spannende unieke boven spellen. Zo heeft de Magic Circle een rad waarbij u op de stop knop kan drukken om winsten te pakken. De Oldtimer, Wildtimer of bekendste gokkast Random Runner hebben het boven spel wat met hogere inzetten gespeeld wordt. Door met een hogere inzet de online gokkasten te spelen heeft u een hogere uitbetalingspercentage omdat inzetlijnen actief worden gezet. Zo kunt u spelen met tot wel 10 inzetlijnen per draai waardoor een combinatie met fruitsymbolen al snel gemaakt is!

Powerlounge gokkasten

Voor de echte spanning kunt u terecht op de online gokkasten van Powerlounge. Als u bijvoorbeeld al bekend bent met de bekendste online gokkast Random Runner dan kunt u deze ook met een hogere inzet gaan spelen. Speel de Random Runner Ultra waarbij u met een inzet van tien op het basisspel speelt en bij het boven spel met vijftig credits in plaats van 5 normaal. Zo zijn ook de winsten hoger en al minimaal 400 credits per combinatie met de fruitsymbolen. Altijd spannender gokken op gokkasten bij Powerlounge!