Nieuwsberichten

Nieuws item: Verliefd stel wint £45 miljoen in EuroMillions loterij

Verliefd stel wint £45 miljoen in EuroMillions loterij
De winnaars zijn het tweede jonge koppel uit Nottinghamshire wat een groot bedrag wint in twee weken tijd. Matt Topham en Cassey Carrington, beide 22, gaan trouwen in September. Cassey heeft pas afgelopen week een account aangemaakt bij de online loterij, en kocht een EuroMillions ticket voor Dinsdag. Ze hebben beloofd eerst uit te kijken naar hun vrienden en ontkennen dat zij een “Rock en Roll” leven hieraan over zullen houden. De computer en wasmachine ging enkele minuten voordat zij deze prijs wonnen kapot, het komt dus goed uit!

Hun glimlach is bijna net zo groot als de winnende cheque die zij in ontvangst namen, maar liefst £45,160,170.50. Maar toen Matt Topham en zijn vriendin Cassey Carrington de grote EuroMillions jackpot wonnen, had één vrouw gemengde gevoelens hierbij. Matt Topham heeft sinds de scheiding van zijn ouders geen contact meer gehad met zijn moeder voor zes jaar lang. De moeder is van mening dat het zijn eigen keuze is of hij haar weer wilt zien.

Matt Topham is schilder
Matt werkte als schilder voor zijn vader, Brian Topham. Hij had het over zijn vader toen ze de cheque kwamen brengen, maar zijn moeder werd niet genoemd. Matt en Cassey hadden twee jaar terug een huis gekocht van £89,950. Ze zijn nu van plan om met het gewonnen bedrag een eigen huis te laten bouwen en een Aston Martin te kopen om hun Peugeot 107 van £7,000 weg te kunnen doen.

Ticket gekocht van ontvangen bonus
Topman zei: ‘Ik heb vaker grote huizen geschilderd en vroeg me altijd al af hoe het zou zijn om erin te wonen, nu kan ik dat zelf uitzoeken en een mooi huis laten bouwen voor mij en mijn vriendin Cassey’. Cassey kocht een ticket vanwege een gedeelde bonus die ze een paar dagen ervoor had gekregen. De werknemers van de winkel waar zij werkt hadden een gedeelde bonus van £10.000. Toen ze thuis kwam heeft ze direct een account opgezet en een ticket gekocht. Nu kunnen ze samen het leventje leiden waar ze altijd al van gedroomd hebben.

Zelf ook Euro millions spelen...

Euro Millions